Tarjoamme kiinteistötekniikan kokonaisratkaisut

Etusivu » Kiinteistötekniikka

Kiinteistötekniikan ammattilaiset apunasi

EKP Kiinteistötekniikka tarjoaa laadulla ja ammattitaidolla sähkö-, LVI-, automaatio- ja kylmälaitetyöt.

EKP Kiinteistötekniikka on vuonna 2021 perustettu kiinteistöjen LVISKA-järjestelmien huoltoihin, urakointiin ja suunnitteluun erikoistunut yksikkö. Sähköasennukset, LVI-urakat ja jopa kylmälaitehuollot onnistuvat meidän kiinteistötekniikan tiimiltä sekä yksityisille että yrityksille kustannustehokkaasti.

Kun ammattilaiset ottavat vastuulleen kiinteistötekniikan optimoinnin ja kunnossapidon kokonaisuutena, kaikki osapuolet hyötyvät. Kiinteistö säilyy pitkäikäisenä, energiatehokkuus parantuu, ylläpitokustannukset pysyvät kohtuullisina ja olosuhteet kiinteistössä ovat miellyttävät. Tämä pätee myös suurimpiin urakoihin, kuten sähkö- ja hybridiautojen latauspisteiden asentamiseen, kiinteistösaneerauksiin ja uudisrakentamiseen.

Kiinteistötekniikan paketit

Moni yritys, kiinteistö ja taloyhtiö käyttää säännöllisesti sekä sähköasentajan että LVI-asentajan palveluita ja tästä syystä olemmekin luoneet kiinteistötekniikan palvelupaketteja, jotka sopivat juurikin tällaisille käyttäjille.

Palvelumme sisältävät pienet LVI- ja sähkötyöt työaikanamme arkisin 7:00-15:30 ja huoltoauton. Pakettien koot S-XXL sisältävät 10 – 100 tuntia palvelujamme kuukausittain.

Lähetä tarjouspyyntö

Energiansäästö

Energiatehokas kiinteistö voi samaan aikaan olla käyttäjille miellyttävä ja toimiva ja pitää energiakustannukset kurissa.

Lue lisää

Kylmäalan huolto-, korjaus- ja asennuspalvelut

Tarjoamme kaiken kattavat kylmäalan huolto-, korjaus- ja asennuspalvelut.

SAAT MEILTÄ MYÖS LÄMPÖPUMPUT ASENNUKSINEEN.

Räätälöimme jokaisen tuotteen ja asennuksen yksilöllisesti kunkin asiakkaan, niin kotitalouden kuin taloyhtiöidenkin käyttötarpeet huomioiden.

Lue lisää

Putkityöt LVI- urakointi

Autamme sinua kaikissa putki-, lämmitys- ja LVI-alan töissä Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Teemme korjaustöitä saneerauskohteisiin ja  asennuksia uudiskohteisiin. Meillä on vuosien kokemus niin yksityis- kuin yrityspuoleltakin. Räätälöimme jokaisen tuotteen ja asennuksen yksilöllisesti kunkin asiakkaan, niin kotitalouden kuin taloyhtiöidenkin käyttötarpeet huomioiden.

Lue lisää

Sähköautojen latauspisteet

Eurajoen Kiinteistöpalvelu on taloyhtiöiden ja kiinteistöjen apuna myös kestävää kehitystä ja ympäristön hyvinvointia tukevissa hankkeissa: huolehdimme sähkö- ja hybridiautojen sekä sähköpolkupyörien latauspisteiden asennuksesta luotettavasti avaimet käteen -mallilla.

Lue lisää

Sähkötyöt, Sähköurakointi

Hoidamme sekä pienet sähköasennukset että suuret sähköurakoinnit asiakkaan etu edellä! Teemme uudisrakennusten, saneerauskohteiden ja kotien sähkötyöt vuosien kokemuksella. Räätälöimme jokaisen tuotteen ja asennuksen yksilöllisesti kunkin asiakkaan, niin kotitalouden kuin taloyhtiöidenkin käyttötarpeet huomioiden.

Lue lisää

Aurinkosähkö

Aurinkovoimalasi tuottaa kannattavasti huolimatta sähkön hinnan vaihteluista, koska järjestelmän avulla tuotat omavaraista sähköä suoraan luonnosta – ilmaiseksi ja se on loistava tapa säästää sähkökustannuksissa ja tehdä kodistasi energiatehokkaampi.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot