Dronekuvaukset – Kattojen ja julkisivujen tarkastukset droneilmakuvauksina

Etusivu » Palvelut » Dronekuvaukset

Dronekuvaukset – Kiinteistöhuolto Rauma, Eurajoki, Lappi, Luvia

Lain mukaan talo- ja kiinteistöyhtiöiden hallitusten velvollisuus on huolehtia kiinteistön kunnossapidosta ja omaisuuden arvon säilymisestä. Käytännön tasolla kiinteistön kunnossapitoasioiden organisoinnista huolehtii useimmiten isännöitsijä. Koska vastuu asiassa on kuitenkin lopulta yhtiön hallituksella, on jokaisen hallituksen jäsenen hyvä tietää myös vesikaton kunnossapidon peruselementit. 

Kunnossapitovastuu asunto-osakeyhtiöissä ->

Kattojen ja julkisivujen drone-ilmakuvaukset

Drone on pienoiskopteri, jonka avulla kuvaamme niin kattoja kuin julkisivujakin. Droneilla on helppo käyttöönotto, nopea tiedonkeruu sekä vähemmän korkealla tehtäviä työvaiheita. Dronella tehtävät tarkastukset ovat erittäin kustannustehokas ja turvallinen vaihtoehto tarkastuksiin. Visuaalisia taltiointeja voidaan käyttää myöhemminkin tilanteen vertailussa.

Varsinkin talven jälkeen katto on hyvä tarkastaa mahdollisilta lumikuormien vaurioilta.

Meillä on kaksi drone-lentoihin perehtynyttä henkilöä – heillä on kokemusta kuvausympäristöistä ja pintojen kuvausvaatimuksista sekä tarvittava ajokortti drone-lentojen suorittamiseen.

Toimimme aina Trafin ohjeiden ja määräysten mukaisesti sekä toimintamme on vastuuvakuutettu.

Vesikaton merkitys kiinteistölle

Helposti käy niin, että kiinteistön paremmin näkyvät osat, kuten julkisivu, pidetään kunnossa, mutta katto jää hoitamatta.

Vesikatto on kuitenkin kiistatta jokaisen kiinteistön tärkein rakenne, sillä sen tehtävänä on suojata kaikkea muuta alapuolella olevaa kiinteistöomaisuutta kastumiselta kaikissa sääolosuhteissa. Erityisesti Suomessa haastava ilmasto asettaa katon koville. Jos katon kunnossapidolle ei anneta riittävästi painoarvoa, valuvat katon ongelmat pahimmillaan sanan mukaisesti kiinteistön muihin rakenteisiin, aiheuttaen esimerkiksi kosteusvaurioita ja sitä kautta aivan turhia korjauskustannuksia.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot