Yritys – Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy

Historiaa yrityksen perustamisesta

Yritys on aloittanut toimintansa Eurajoella 1.1.2006 osana Eurajoen Kiinteistö- ja Tilipalvelu Oy:n toimintaa (EKT-Palvelu Oy).

1.12.2011 Eurajoen Saneerauspalvelu Oy osti kiinteistöhuollon liiketoiminnan EKT-Palvelu Oy:ltä sekä muutti nimensä Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:ksi.

Yritys oli 100 % yksityisomisteinen ja yrittäjävetoinen 31.10.2019 asti. Yrittäjinä toimivat veljekset Mika ja Iiro Kovanen.  Senioriyrittäjänä toimi veljesten isä Risto Kovanen.

1.11.2019 PHM Group Oy osti koko Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:n osakekannan.

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy säilyy paikallisena (Eurajoki, Rauma, Pori) yrityksenä ja koko sen henkilökunta jatkaa tehtävissään normaalisti. Yrityksen johdossa jatkavat toimitusjohtajana Iiro Kovanen ja huoltopäällikkönä Mika Kovanen. Eli kaikki säilyy kuten ennenkin ja jatkossa Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy pystyy paremmin ja laajemmin vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin sekä kaluston että palveluiden puolesta.

Eurajoen Kiinteistöpalvelu on PHM partneri - osa PHM Groupia. PHM Group on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

 

 

Pyydä tarjous

Asiakkaitamme ovat asuin- ja kiinteistöyhtiöt, teollisuus, liikekiinteistöt sekä kotitaloudet

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:n synty tarkoitti myös toimintamme laajentamista Rauman kaupunkiin. Monet liikekiinteistöt sekä useat asunto- ja kiinteistöyhtiöt ovat kiinteistöhuoltomme piirissä. Vuonna 2019 toimintaamme laajentui myös Poriin, jossa meidät löydät Porin Kiinteistöpalveluna.

Useita kiinteistöjä ja omakotitaloja/yksityishenkilöitä teettää meillä eri alojemme töitä – lumen aurausta, nurmikon leikkauksia, rännien puhdistuksia, pikku remontteja yms.

Lue lisää asiakkaistamme

Laadukasta ja monipuolista palvelua

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy:n toiminnan alkuperäiset "tukijalat" ovat olleet kunnan vuokra-asuntojen kiinteistöhuolto sekä kesäisin melkein kaikkien kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoidot (mm. koulut, Lahdenperän virkistysalue ym.) Myös useimpien liikekiinteistöjen sekä lähes kaikkien asunto- ja kiinteistöyhtiöiden kiinteistöhuollot ovat hallussamme.

Senioriyrittäjämme Risto Kovanen on kiteyttänyt yrityksemme arvot kolmeen kohtaan: "Tärkein arvo on laatu, toiseksi tärkein on laatu ja kolmanneksi tärkein on laatu." Meille on siis tärkeintä tehdä työt korkealla työmoraalilla ja työn jäljellä!

Yrityksessämme työskentelee parhaillaan toistakymmentä kiinteistöhuollon ammattilaista. Satsaamme luotettavuuteen myös henkilökunnan kesken – meillä työskentelee rentoa väkeä hyvässä ilmapiirissä!

Pyydä tarjous