Kiinteistöhuolto – Kokonaisvaltaista kiinteistöhuoltoa vuoden ympäri

Etusivu » Palvelut

Palvelut – Kiinteistöhuolto Rauma, Eurajoki, Lappi, Luvia

Monipuoliset kiinteistöpalvelumme sisältävät kaiken, mitä kiinteistösi tarvitsee – niin kesällä kuin talvella. Koulutetut ammattilaisemme hoitavat kiinteistöhuollon tehtävät laadukkaasti ja pitkällä kokemuksella.

Kunnossapitovastuu asunto-osakeyhtiöissä ->

Dronekuvaukset

 

Miehittämätön drone toimii erinomaisesti silloin, kun tarvitsee käyttää lintuperspektiiviä. Teemme kattojen ja julkisivujen drone ilmakuvauksia.

Lue lisää

Kiinteistöhuolto Rauma, Eurajoki, Lappi, Luvia

Monipuoliset kiinteistöpalvelumme sisältävät kaiken, mitä kiinteistösi tarvitsee  niin kesällä kuin talvella. Koulutetut ammattilaisemme hoitavat kiinteistöhuollon tehtävät laadukkaasti ja pitkällä kokemuksella.

 

Lue lisää

Remontointi

Kauttamme on mahdollista saada apua kodin pieniin pintaremontteihin. Osaava henkilöstömme auttaa sinua maalaustöissä, tapetoinnissa sekä muissa pienissä kodin remonteissa. Kysy lisää remonttipalveluistamme.

Lue lisää

Tekninen kiinteistöhuolto

Saat meiltä kattavat kiinteistötekniikan palvelut luotettavasti ja vuosien kokemuksella.

Lue lisää

Ulkoalueiden hoito

Kiinteistön ulkoalueiden ja pihojen hoito on iso osa päivittäistä työtämme.

Lue lisää

Viherrakentaminen

 

Teemme myös kaikenlaista pihasuunnittelua ja viherrakentamista. Konsultoimme teitä mielellämme lisää siitä, miten kiinteistön ympäristöstä saadaan turvallinen ja viihtyisä.

Lue lisää

PHM Digital

Haluatko hoitaa taloyhtiön asioita helposti? Onnistuu! Tarjoamme asiakkaillemme helppokäyttöisen verkkopalvelun, PHM Digitalin. PHM Digital antaa taloyhtiön hallitukselle, asukkaille ja isännöitsijälle sekä kiinteistönomistajalle pääsyn kiinteistön tietoihin ja mahdollistaa sujuvan yhteistyön ja yhteydenpidon kaikkien kiinteistössä toimivien tahojen kesken.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot